Ik speel eigenlijk minder nu maar met een 16 minuten bam cooktime die ik make-up voor sneller aanvallen. Ik ben het opslaan van AD en teslas voor mijn upgrades op het laatste omdat ze ongeveer 2 weken in beslag nemen en ik wil kunnen overleven max 10 raids voortdurend ongeacht welke landbouw leger is gegooid naar me. Plan op ver boven wat alles voordat ik 10 hit en misschien clash of clans astuce beide royals op 25 hebben. Overvallen als een 10 is niet echt kosten efficiënt vanwege buit sancties. 10s verdienen door middel van win bonussen, dus ik van plan over de landbouw in M2 te maken het de moeite waard de tijd om te slijpen mijn helden, DE troepen en def structuren. Ik moet dus voor mij om te doen dat en beschermen mijn opslagplaatsen hebben lava en sterke donkere troepen. Landbouw zal niet zo gemakkelijk als die u kunt raid allemaal 9s en andere 10s.

Ik heb gezegd in het OP dat je moet een actieve raider en de basis goed kennen. Of of niet u max rush, als u niet actief zal genoeg uw groei altijd worden onvolgroeide. Of u max of rush, als u minder dan 50 keer per seizoen vallen, uw groei zou traag en om het even wat buiten schedels zou teveel. Eerlijk gezegd, als je gewoon wilt doen van gebouwen dan 70 + aanvallen zou genoeg Ahh, heb je geprobeerd vechten een TH9 met 4 lvl 6 AD en 4 lvl 6 WT als een TH8? Hen en 4 SAMs zal vernietigen een draak aanval. 2 DGB en AQ zou vernietigen een TH8 hog aanval. Generateur de triche clash of clans gemmes gratuites illimites en ligne lvl 9 muren natuurlijk bewaken tegen TH8 gowipe esp zonder springen spreuken.

Het grappige ding is, terwijl de landbouw ik alleen zijn is gesprongen als een TH9 door een andere TH9 aan het begin van mijn TH, en dat een was incident omdat ik had TH8 verdediging. Zodra mijn 4e WT en AD kan gedaan op lvl 5, werd ik nooit bijna ooit clash of clans triche aangevallen.

generateur de triche clash of clans gemmes gratuites illimites en ligne

Ik weet niet waar u uw buit, maar TH8 geeft mij met meeste buit nu vanwege lvl 12 verzamelaars en 2 lvl 3 boren. Het is verbazingwekkend buit als een TH9 vinden toen het werd heel frustrerend als een TH8. Ik ben bezig met een oorlog-module snel, en wees gerust dat ik nooit heb clash of kings hack drie speelde door een TH8, noch TH9. Alleen een TH10 met 5 spreuken (2 sprongen), lvl 25 helden, lvl 5 pekka kan gowipe mij vanaf nu.